Vrijenburg Noord
Logo Logo

Het is zover: de verkoop van Seattle is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers van de Seattle? Dan ontvangen wij graag je financiële check.

Lees verder

Geïnteresseerd in de Seattle woningen? Dan hebben we goed nieuws! Donderdag 31 mei start de verkoop van de 30 woningen. Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Heb je graag een ruimere woonkamer en 1e of 2e verdieping? Dat kan! De woningen type Seattle krijgen verschillende meer- en minderwerkopties. Je kunt de woningen bijvoorbeeld op alle verdiepingen uitbouwen. Lees er meer over en bekijk alvast de schetsen.

Lees verder

Nu de start van de verkoop steeds dichterbij komt, is het tijd om de makelaars van dit project bekend te maken. Er is gekozen om een verkoper van BPD en een lokale makelaar te betrekken bij de verkoop van de 30 eengezinswoningen.

Lees verder

Benieuwd naar het verhaal achter de 30 Seattle woningen? We vroegen architect Emiel Koole wat zijn team heeft geïnspireerd voor het ontwerp van de Seattle woningen.

Lees verder

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de laatste fase in Vrijenburg Noord. De fase, met de naam Seattle, gaat naar verwachting nog voor de zomer in verkoop. Bekijk nu alvast de eerste schetsen!

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?