Vrijenburg Noord
Logo Logo
27 maart 2018

Makelaars Seattle bekend

Nu de start van de verkoop steeds dichterbij komt, is het tijd om de makelaars van dit project bekend te maken. Er is gekozen om een verkoper van BPD en een lokale makelaar te betrekken bij de verkoop van de 30 eengezinswoningen.

Maak kennis met de makelaars

Als lokale partij is gekozen voor Ooms Makelaars. Door hun grote ervaring in nieuwbouwprojecten en bekendheid in Barendrecht gaat BPD graag de samenwerking aan. Vanuit BPD is Robert Henderson aangesteld als verkoopadviseur. 

Van wie koop je de woning?

De grond koop je van BPD Ontwikkeling BV; je sluit ook de koopovereenkomst met BPD Ontwikkeling BV, ongeacht of je makelaar Robert Henderson of Ooms Makelaars is. De aannemingsovereenkomst sluit je met de aannemer van het project. De aannemer bouwt jouw woning en is ook jouw aanspreekpunt tijdens de bouwperiode van jouw huis. Zodra de verkoop is gestart wordt de aannemer bekend gemaakt op de website. 

Vragen?

Heb je vragen over de Seattle woningen? Neem dan contact op met BPD of Ooms makelaars. Bij Ooms Makelaars kun je ook terecht voor de verkoop van je huidige woning. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?